Sockerfria havrekakor med smak av ingefära

Dessa kakor är enkla att baka och goda att äta.
Det står att de är sockerfria men ser ni i receptet så står det 2 msk socker.
Denna lilla sockermängd är inget som skadar utan är enbart tillsatt i degen för att
kakorna ska hålla sig porösa. Det går självklart bra att byta ut mot stevia eller liknande
om man föredrar det.
 
Ca 30 stycken
Ingredienser
200 g rumsvarmt margarin
2 msk socker (eller Stevia)
1,5 dl havregryn
1 krm bakpulver
3,5 dl vetemjöl
2-3 tsk torkad ingefära
 
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader. 
- Vispa rumsvarmt margarin och socker (eller stevia) i en bunke. Tillsätt havregryn, bakpulver, ingefära och vetemjöl. 
- Forma degen till kulor med hjälp av en tesked. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Platta till med en gaffel. 
- Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. 
- Låt svalna på plåten. 
- Förvara i lufttät burk.