Earl grey snittar med citronglasyr

60 st. 

Ingredienser 
200 g rumsvarmt smör
2 dl strösocker 
2 msk ljus sirap
1 msk vaniljsocker 
2 tsk bakpulver 
4 tepåsar earl grey
5 dl vetemjöl

Glasyr
Lika delar av:
Saft från en halv citron
Florsocker 

Gör så här
1. Rör ihop rumsvarmt smör, socker och sirap. Klipp upp fyra earl grey tepåsar och häll teet i degen. Tillsätt vaniljsocker och bakpulver blandat med mjöl.

2. Arbeta ihop till en deg. Dela i fyra bitar och rulla ut längder lika långa som plåten. Lägg två på varje plåt med bakpapper. Tryck till med en gaffel. 

3. Grädda i 175 grader över och undervärme eller 150 grader varmluft, ca 15–17 minuter. Skär i bitar på plåten medan de är varma. 

4. Flytta över till ett galler och låt kallna helt. Blanda glasyren och klicka försiktigt ut över kakorna. Förvara i en lufttät burk.